Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості молока довготривалого зберігання
    (2016) Писаренко, Анна Олександрівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Відомо, що споживання молока довготривалого зберігання становить 75% від загально вживання молока. Це пов’язане з тим, що таке молоко має високі органолептичні властивості, довго зберігається навіть у відкритій тарі. We know that long-term storage of milk consumption is 75% of the total consumption of milk. This is due to the fact that this milk has high organoleptic properties, long shelf life, even in an open container.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного
    (2015) Пухляк, Анастасія Григорівна; Ковалевська, С. В.
    Матеріалами досліджень були молоко згущене з цукром, яблучний конфітюр, моно стабілізатори та стабілізаційні системи, молочно-яблучний конфітюр; стандартні та загальновідомі методи визначення якості згущених продуктів. Research materials were sweetened condensed milk, apple marmalade, mono stabilizers and stabilization systems, milk and apple marmalade; standard and known methods for determining the quality of condensed products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока
    (2014) Терещенко, Анна Олександрівна; Біла, Галина Миколаївна; Дасевич, Іван
    Для вивчення якості молока та його ціннісних характеристик використовують різноманітні аналітичні методи аналізу, що дають можливість оцінити якість і безпечність вживання молока. To study the quality of milk and its value characteristics using various analytical methods of analysis which enable to evaluate the quality and safety of drinking milk.