Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Органолептичні показники води для виробництва безалкогольних напоїв
    (2021) Ладняк, Людмила Олександрівна; Чернова, Наталія Миколаївна
    Органолептичні властивості безалкогольних напоїв на основі мінеральної води залежать від іонно-сольового складу і співвідношення в ньому аніонів (гідрокарбонатів, сульфатів, хлоридів) і катіонів (кальцію, магнію, натрію). Смак безалкогольним напоям надають солі, що формують склад мінеральних вод, погіршення смакових якостей безалкогольного напою можуть викликати і присутні в мінеральній воді органічні речовини.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості молока довготривалого зберігання
    (2016) Писаренко, Анна Олександрівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Відомо, що споживання молока довготривалого зберігання становить 75% від загально вживання молока. Це пов’язане з тим, що таке молоко має високі органолептичні властивості, довго зберігається навіть у відкритій тарі. We know that long-term storage of milk consumption is 75% of the total consumption of milk. This is due to the fact that this milk has high organoleptic properties, long shelf life, even in an open container.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно-ароматичної рослинної сировини
    (2016) Любцова, Юлія Леонідівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Попова, Наталія Вікторівна
    Розробка нових видів продуктів на основі натуральної сировини, які б змогли задовольнити як мікронутрієнтну добову потребу так і споживчі властивості на ринку України дуже мало. Тому ця проблема є актуальною в сьогоденні. Development of new products based on natural raw materials, which would be able to meet the daily needs as mikronutriyentnu and consumer properties in Ukraine is very small. Therefore, this issue is relevant in the present.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз якості харчових продуктів
    (2014) Коваль, Ольга Андріївна
    Якість харчових продуктів являє собою сукупність властивостей, що визначають ступінь придатності продуктів для вживання їх в їжу відповідно до показників харчової та біологічної цінності за органічним (білки, жири, вуглеводи, ліпіди); вітамінним, мінеральним складом, засвоюваністю; органолептичними властивостями (смак, запах, колір, зовнішній вигляд, консистенція); показникам санітарно-епідемічної бездоганності. Вимоги до якості продуктів харчування піддаються змінам відповідно до розвитку науки, техніки, координуються рівнем життя населення в країні, тому рівень якості харчової продукції можна розглядати як закономірність, що відповідає розвитку галузі, стану науки і техніки, соціально-економічному положенню суспільства. Качество пищевых продуктов представляет собой совокупность свойств, определяющих степень пригодности продуктов для употребления их в пищу в соответствии с показателями пищевой и биологической ценности за органическим (белки, жиры, углеводы, липиды); витаминным, минеральным составом, усвояемостью; органолептическими свойствами (вкус, запах, цвет, внешний вид, консистенция); показателям санитарно-эпидемической безупречности. Требования к качеству продуктов питания подвергаются изменениям в соответствии с развитием науки, техники, координируются уровнем жизни населения в стране, поэтому уровень качества пищевой продукции можно рассматривать как закономерность, соответствует развитию отрасли, состояния науки и техники, социально-экономическому положению общества. The quality of food is the set of properties that determine the degree of suitability of products for their use in food under the food and biological indicators values for organic (proteins, fats, carbohydrates, lipids); vitamin, mineral composition, digestibility; organoleptic properties (taste, odor, color, appearance, texture); sanitary-epidemiological indicators perfection. Quality of food subject to change in accordance with the development of science, technology, coordinated by the standard of living in the country because the quality of food can be seen as a pattern corresponding to the industry, the state of science and technology, socio-economic situation of society.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження модельних зразків купажованих олій в системі КТІОЛ
    (2014) Ковальова, Ольга; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович
    У сучасних умовах є актуальним поглиблення знань і виявлення нових даних щодо показників складу і якості функціональних оліє-жирових продуктів у тому числі і купажованих олій. Важливо виявити раціональний склад купажованих олій, уточнити комплекс їх фізико- хімічних та органолептичних характеристик. In modern conditions is important to deepen the knowledge and the discovery of new data indicators on the composition and quality of functional oil and fat products including kupazhovanyh oils. It is important to identify the rational composition kupazhovanyh oils, clarify their complex physical, chemical and organoleptic characteristics.