Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування
    (2021) Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Розв’язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, пов'язаним із соціальною стабільністю суспільства і здоров’ям населення. Solving the problem of healthy nutrition is the most important and urgent state task related to the social stability of society and the health of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Нові м’ясо-рослинні паштети збалансованого складу
    (2021) Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Запропоновані рецептури м’ясо-рослинних паштетів включають бланшовані м’ясо і печінку птиці, яйця, морквуа та цибулю пасеровані, гідратовану композицію пшеничної і гарбузової клітковини та купаж оливкової та гарбузової олій. The proposed recipes of meat and vegetable pastes include blanched meat and poultry liver, eggs, sautéed carrots and onions, a hydrated composition of wheat and pumpkin fiber, and a blend of olive and pumpkin oils.
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of process and equipment for homogenization of ointments and pastes
    (2020) Mykhailyshyn, Sviatoslav; Hrininh, Kateryna; Bandura (Kuzmyk), Uliana; Gubenia, Oleksii
    The scientific novelty of the results is to obtain a number of dependences of the viscosity of ointments and pastes on the shear rate and temperature. The practical value is to improve the design of the homogenizer and, accordingly, to reduce the time of homogenization.