Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства
    (2015) Купневич, Марина Василівна; Машовець, М.; Павлюченко, Олена Станіславівна
    На сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.
  • Ескіз
    Документ
    Систематизація сучасних підходів до визначення поняття «збут»
    (2014) Розумей, Світлана Борисівна
    В сучасних умовах функціонування ринку збутова діяльність підприємств має колосальне значення. Це обумовлено виживанням і розвитком підприємства та визначенням його ринкової позиції. In today's market becomes operational marketing activities of enterprises is of great importance. This is due to the survival and development of enterprises and the definition of its market position.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення системи якості та безпечності при виробництві безалкогольних напоїв, збагачених функціональними інгредієнтами
    (2013) Гулевата, Марина Анатоліївна
    Розглянуто ефективне функціонування системи НАССР на підприємствах з виготовлення безалкогольних напоїв, вплив заходів щодо простежуваності продукції в процесі її реалізації. We consider the effective functioning of the HACCP system in the business of manufacture of soft drinks, the impact of measures on traceability of products in the process of its implementation.
  • Ескіз
    Документ
    Методика аналізу прибутку на інвестиції
    (2002) Михайленко, Ольга Валеріївна
    Стаття містить основні критерії по яким можна визначити результати діяльності підприємства. Автором проведений аналіз основних цілей використання RОІ, який характеризує ефективність якості управління підприємством, його економічної сутності та методичні підходи до розрахунку. This article contains the basic criteria on which to determine the performance of the enterprise. The author analyzed the main objectives of the use of ROI, which characterizes the effectiveness of the quality management and its economic substance and methodological approaches to the calculation.