Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель процесів пресування та транспортування дисперсних матеріалів у шнекових пристроях
    (2016) Штефан, Євгеній Васильович; Блаженко, Сергій іванович; Пащенко, Богдан Сергійович
    Запропоновані наукові основи проектування шнекових пресів з врахуванням їх конструктивних параметрів та структурно-механічних властивостей матеріалу, що пресується.
  • Ескіз
    Документ
    Використання проміжного віджимання для інтенсифікації екстрагування
    (2014) Чернелевський, Ігор Володимирович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Марценюк, Олександр Степанович
    В багатьох галузях харчової промисловості екстрагування відіграє важливутехнологічну роль. Проте екстрактори, що використовуються, не забезпечують високої інтенсивності процесу, тісного контакту фаз, що взаємодіють, і, як наслідок, - повного екстрагування цільових компонентів. Таким чином, створення високоефективного обладнання для екстрагування корисних компонентів з рослинної сировини та розробка оптимальних технологічних режимів екстрагування є актуальною задачею.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование влияния механической обработки на реологические показатели теста во время замеса
    (2013) Кравченко, Александр Иванович; Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир Иванович
    Исследование процесса обработки тестовых заготовок в динамических условиях проводили на экспериментальной установке, которая позволяет провести широкий спектр как кинетических, так и динамических характеристик.На основе проведенных исследований процесса замешивания теста нами предложена конструкция тестомесильной машины, которая имеет оптимальную конфигурацию месильного органа и частоту вращения, какая обеспечивает интенсивный замес. Investigation of processing dough in dynamic conditions were carried out on an experimental setup that allows a wide range of both kinetic and dynamic characteristics. On the basis of the research process, we proposed a dough kneading machine design, which has an optimum configuration mixing arm and speed, which provides intensive mixing