Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Соковмісний напій для функціонального харчування
    (2023) Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Композиція з вишневого соку та екстрактів зеленого чаю і стевії створить гармонію смаків та ароматів, а також наситить соковмісний напій нутрієнтами, які забезпечать загальнозміцнюючу та антиоксидантну дію напою. The composition of cherry juice and extracts of green tea and stevia will create a harmony of flavors and aromas, as well as saturate the juice-based drink with nutrients that will provide general strengthening and antioxidant effect of the drink.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевії
    (2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна
    Безалкогольний напій на основі вишневого соку, збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки не містить цукру, і в той же час характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє позиціонувати його як лікувально-профілактичний. Його можна рекомендувати для широкого кола споживачів, в тому числі людей, що страждають на ожиріння, цукровий діабет та інші захворювання, при яких необхідно обмежувати вживання цукру. Soft drink based on cherry juice enriched stevia extract and concentrate serum contains no sugar, and at the same time characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, allowing you to position it as a preventive. It can be recommended for a wide range of consumers, including people suffering from obesity, diabetes and other diseases in which it is necessary to restrict the use of sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачем
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Створено безалкогольний напій на основі вишневого соку, який збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки. Напій не містить цукру та характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє класифікувати його як лікувально-профілактичний. A soft drink based on cherry juice is enriched with extracts of stevia concentrate and whey. The drink contains no sugar and is characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, to classify it as a preventive.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону
    (2014) Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Використання шроту насіння льону та екстракту стевії при виробництві кексів дозволяє підвищити їх харчову та біологічну цінність, збагатити багатьма дефіцитними нутрієнтами і одночасно суттєво знизити енергетичну цінність. Use linseed oil meal and stevia extract in the production of cakes they can improve the nutritional and biological value, enrich many scarce nutrients and also significantly reduce the energy value.
  • Ескіз
    Документ
    Новий соковмісний напій оздоровчого призначення з додаванням екстракту стевії та сироватки
    (2014) Лисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    У поєднанні з вишневим соком можна використовувати такі інгредієнти, як екстракт стевії та суху сироватку. Це забезпечує привабливі органолептичні властивості напою та високий вміст біологічно активних речовин. Розроблений напій можна віднести до категорії функціональних продуктів. Combined with cherry juice, you can use ingredients such as stevia extract and dry whey. It provides an attractive organoleptic properties of the drink and the high content of biologically active substances. Designed drink can be classified as functional foods.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії
    (2014) Мар'їна, Ніна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Використання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.