Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Пастила – смачні та корисні ласощі
    (2022) Киях, Євген Борисович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Пастила – це кондитерські вироби, які користуються великим попитом. В її складі – фрукти, ягоди або овочі, які містять безліч вітамінів, мікро- та макроелементів. Асортимент пастили дуже різноманітний. Окрім яблучного пюре використовують вишневе, персикове, абрикосове, грушеве, сливове, полуничне, виноградне, гарбузове, малинове, журавлинове, чорничне, з ревеню, гранату, чорної та червоної смородини, обліпихи та ін. Для надання пікантності продукту також додають горіхи, насіння льону, кунжуту, мак, імбир, м’яту, лимон, корицю та багато інших прянощів. Pastillas are confectionery products that are in great demand. Its composition includes fruits, berries or vegetables, which contain many vitamins, micro- and macroelements. The assortment of pastila is very diverse. In addition to apple puree, cherry, peach, apricot, pear, plum, strawberry, grape, pumpkin, raspberry, cranberry, blueberry, rhubarb, pomegranate, black and red currant, sea buckthorn, etc. are used. Nuts, flax seeds, sesame, poppy seeds, ginger, mint, lemon, cinnamon and many other spices are also added to give the product piquancy.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологічна безпека солодощів нової рецептури
    (2014) Животовська, Аріна; Грегірчак, Наталія Миколаївна
    Ринок кондитерських виробів в Україні активно розвивається, але у зв'язку із збільшенням кількості людей хворих на цукровий діабет та кишково-шлункові захворювання виникла потреба у розробці нових рецептур солодощ.ів з використанням різноманітних цукрозамінників. Важливо, щоб продукт із зміненою рецептурою залишався безпечним для вживання і його мікробіологічні показники відповідали нормативам. З метою виявлення впливу лактулози та фруктози на мікробіологічну безпеку солодощів, було проведено аналіз їх мікробіологічної безпеки на прикладі суфле та бісквітних тістечок з суфле. Confectionery market in Ukraine is actively developed, but due to the increasing number of people suffering from diabetes and gastro-intestinal diseases there is a need to develop new recipes solodosch.iv with various sweeteners. It is important that the product of the modified recipe remains safe for consumption and its microbiological indicators answered regulations. In order to identify the influence of lactulose and fructose on the microbiological safety of sweets, we analyzed the microbiological safety of the example souffles and sponge cakes with a souffle.