Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха(2015) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаДефіцит білків у раціоні - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним із шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білкової сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet - one of the main problems of the modern diet. One way to eliminate this problem is to use vegetable protein materials in food production.Документ Дослідження впливу НВЧ-обробки на якість олії з волоського горіха(2012) Демчина, Галина Любомирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Ковальчук, І. С.; Михальчук, Дарина МиколаївнаУ результаті проведених досліджень встановлено, що ефективність вилучення олії залежить від підготовки горіхів. НВЧ-обробка зволожених горіхів сприяє вилученню олії і дозволяє збільшити її вихід на 30 %. As a result of studies found that the efficiency of extraction of oil depends on the preparation of nuts. Microwave wet processing of nuts contributes to seizure oil and can increase its output by 30%.Документ Перспективи розвитку олієжирової галузі на основі сировинної бази горіхоплідних культур та виробництва інноваційних товарів(2014) Луцяк, Віталій ВасильовичНа сьогоднішній день с/г підприємствами грецький горіх майже не вирощується, 99 % валових зборів припадає на господарства населення. В таких умовах Україна залишається в п'ятірці світових лідерів з виробництва грецьких горіхів. To date, s / d enterprises walnuts grown almost 99% of gross fees account for households. Under these conditions, Ukraine is in the top five global leaders in walnuts.Документ Особливості приготування водно-спиртових екстрактів волоського горіха в технології ферментованих напоїв(2014) Омельчук, Станіслав; Прибильський, Віталій ЛеонідовичВиготовлення водно-спиртових екстрактів із навколоплідних шкірок та листя волоського горіха має певну специфіку. Основою процесу екстрагування речовин волоського горіха, як перспективної рослинної сировини для приготування водно-спиртових екстрактів з їх подальшим застосуванням в технології ферментованих напоїв є максимальне вилучення дубильних, ароматичних та інших біологічно-активних речовин з наступною витримкою напівпродукту. Production of water-alcohol extracts of amniotic peel and leaves of the walnut has a certain specificity. Through a process of extracting substances walnut as a promising plant material for the preparation of water-alcohol extracts and their subsequent use in the technology of fermented beverages is the maximum withdrawal tannins, aromatic and other biologically active substances with the following intermediate exposure.Документ Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2014) Онищук, Марина; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаВведення клітковини волоського горіха в кількості 5% до маси борошна є оптимальним, позитивно впливає на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба і дозволяє створити виріб профілактично-лікувального призначення з підвищеним вмістом харчових волокон. Introduction fiber walnut in the amount of 5% by weight of flour is best, a positive effect on physical, chemical and organoleptic quality of wheat bread to create a product and preventive treatment assignment with high content of dietary fiber.Документ Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха(2014) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаВиробництво білкових продуктів з волоського горіха дозволить розширити сучасний ринок харчових продуктів, виступить альтернативою виробництву продуктів з високим вмістом білка тваринного походження. Отриманий продукт має високу біологічну та харчову цінність, є незамінним джерелом амінокислот, його можна вживати, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими харчовими продуктами. Production of the protein products of walnut will expand the current food market, will deliver an alternative to the production of foods high in animal protein. The resulting product has a high biological and nutritional value, is an indispensable source of amino acids, it can be used both in pure form and in combination with other foods.Документ Розробка технології йогуртів, збагачених біологічно активними речовинами природного походження(2014) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Белемець, Тетяна ОлександрівнаПроведено дослідження в доцільності використання у виробництві йогуртів меду лимонного дерева та плодів волоського горіху. Визначена можливість заміни у складі рецептур йогуртів 50% сухого знежиреного молока на концентрат сироваткових білків, що дозволить підвищити біологічну цінність продуктів. The conducted research into the feasibility of using in the production of yogurt, honey lemon tree and fruits of walnut. The possibility of changes in the lineup of recipes yogurt 50% of dry skim milk whey protein concentrate, which will allow increasing the biological value of the products.Документ Разработка технологии специального пива с использованием экстракта грецкого ореха(2013) Омельчук, Станислав; Мельник, Ирина; Романова, Зоряна Николаевна; Игнатов, ИванОптимальні умови виробництва спеціального пива доведені. Дослідження ряду введення екстракту, його вплив на технологічних процесів і якісних і кількісних показників готового пива проводиться. Отримані зразки пива досліджені за фізико-хімічними та органолептичними показниками. Работа посвящена обоснованию развития технологии специального пива с использованием экстракта клочья грецкого ореха. В работе предложена методика производства экстракта грецкого ореха и технологии изготовления особого сорта пива предлагается. Оптимальные условия производства специального пива доказаны. Исследование ряда введения экстракта, его влияние на технологических процессов и качественных и количественных показателей готового пива проводится. Полученные образцы пива исследованы по физико-химическим и органолептическим показателям. Work is devoted to justification of development of technology of special beer with use of extract of shreds of a walnut. In work the technique of production of extract of a walnut and technology of making a special grade of beer is offered. Optimum conditions of production of special beer are proved. Research of number of introduction of extract, its influence on technological processes and qualitative and quantitative indices of ready beer is conducted. The received samples of beer are investigated on physical and chemical and organoleptic indicators.