Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців(2014) Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра ІванівнаДо рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.Документ Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії(2014) Мар'їна, Ніна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаВикористання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.