Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців
    (2014) Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра Іванівна
    До рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури булочного виробу з використанням цільнозернового борошна, кураги та екстракту стевії
    (2014) Мар'їна, Ніна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Використання борошна пшеничного цільнозернового, екстракту сте-вії та кураги у виробництві булочного виробу сприятиме розширенню асортименту хлібобулочної продукції зі зниженою калорійністю та високим вмістом есенціальних нутрієнтів. Use whole wheat flour extract ste-lashes and dried apricots in the production of bakery products will help expand the range of bakery products with low calorie and high in essential nutrients.