Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз ринку гострих соусів(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.Документ Різновиди гострих перців та оцінка їх гостроти(2024) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаГострий перець широко використовують для приготування страв, приправ і соусів. Його гострота вимірюється за «шкалою Сковілла», яка оцінює гостроту в діапазоні від 0 до 16 млн одиниць за капсаїцином. За класифікацією є теплі, пікантні, середньогострі, супергострі, екстремально гострі перці.