Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Роль молочних компонентів при створенні м’ясних продуктів оздоровчого призначення(2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кушнір, Анатолій Олександрович; Ющенко, Назарій Вікторович; Маланкевич, Йосип ЯрославовичВ роботі представлено аналіз використання в м’ясній промисловості білків молочних продуктів. Що містять всі незамінні амінокислоти та перевершують за біологічною цінністю інші білкові продукти. Роль молочних білків у виробництві м’ясопродуктів полягає не лише у покращенні фізико-хімічних властивостей продукту, але й створенні продукту, що має підвищену біологічну цінність та краще засвоюється організмом, що обумовлено хімічним складом молочної сировини, що застосовується для м’ясних продуктів оздоровчого призначення.Документ Способи консервування м’ясної сировини(2023) Резніченко, Марина Віталіївна; Ющенко, Назарій Вікторович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаВ даний час найбільш ефективними є методи холодильної обробки та зберігання. Застосування методів холодильної технології при обробці м'ясних продуктів, на відміну від інших способів консервування, надає значно менший вплив на природні смакові та органолептичні властивості м'ясних продуктів. Currently, the most effective methods are refrigeration processing and storage. The use of refrigeration technology methods in the processing of meat products, in contrast to other preservation methods, has a much smaller effect on the natural taste and organoleptic properties of meat products.