Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вивчення впливу дисперстності кокосової копри на якість кокосової пасти(2023) Шелудько, Анастасія Володимирівна; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі досліджено вплив ступеня подрібнення кокосової копри на органолептичні показники готової кокосової пасти, її активну кислотність та густину. Паста подрібнена до розміру частинок 1,0…2,0 мкм легко розжовується, але містить коричневі включення, що свідчить про наявніть включень кожури горіха. Горіх подрібнений до частинок 3,5…5,0 мкм має достатньо велику дисперстність і тому така паста складно розжовується. Крім того дисперстність впливає на густину пасти і чим вона вища, тим менша густина.