Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу процесу сушіння кокосової копри на зміни її хімічного складу
    (2023) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна
    В роботі представлені результати досліджень зміни хімічного складу кокосових чіпсів в процесі їх технологічної переробки. Визначено, що процес сушіння призводить до зниження не лише масової частки вологи, а й вітамін С – майже на 30 %. Кількість вуглеводів зростає на 50 %, жиру – на 30 %, а білків на 60 %. Наведено припущення що до харчової цінності готової продукції.