2020

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31824

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності
    (2020) Національний університет харчових технологій
    У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення пакувального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. На основі науково- дослідних робіт запропоновано шляхи вирішення прикладних задач нагальної проблеми в харчовій промисловості – ресурсо- та енергозаощадження. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов’язаний з харчовою та пакувальною індустрією. Proceedings of the conference contains the abstracts dedicated to the following topics: state and the headlines of resource and energy saving at the food industry enterprises; innovative and resource saving in the food technologies; using the non-traditional raw materials in the food technologies; energy and resource saving technologies of packaging; innovative components to create the packaging equipment; energetic management at the food industry enterprises; the ways of improving the efficiency of production logistic at the food industry enterprises. Based on their scientific researches, the authors have proposed the ways to solve the applied problems in the food industry – resource and energy saving. Proceedings of the conference will be interesting for scientists and engineers, industrial managers, potential investors, students and everyone who are involved in the food and packaging industry.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі
    (2020) Національний університет харчових технологій
    У даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка проводиться Національним університетом харчових технологій, спільно з журналом «Мясной бизнес», Інститутом продовольчих ресурсів, HAAH України, TOB «AKKO Iнтepнeшнл» Проведення конференції направлене на обговорення питань розвитку ресурсів м'ясо переробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обміну думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясопереробної галузі, налагодження шляхів співпраці наукових установ з м'ясопереробними підприємствами. В програмі і матеріалах конференції представлено світовий та регіональний ринок м’ясної галузі, тенденції, інновації, перспективи його розвитку, аналіз нормативного регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса, актуальні технології та інновації м'ясопереробної галузі, використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі, інноваційні теxнoлoгiï перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі, складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі. auto_awesome Перекласти з такої мови: українська 1233 / 5000 Результати перекладу In this view, a program and theses of materials for additional events of the international scientific-practical conference “Innovative technologies and prospects for the development of meat-processing halls”, which are carried out by the National Business University of Ukraine AKKO International " The conference is aimed at discussing nutrition, development of resources in meat processing, in the introduction of innovative technologies at meat processing enterprises, in the exchange of ideas about trends in development and prospects of food processing In the program and materials of the conference, there is presented the new and regional market of meat products, trends, innovations, the prospects for its development, analysis of the regulatory regulation of the internal market, there is no current technology halls, innovations of technology, processing of pre-auxiliary, feed and technical sirovini galusi, warehouses of the stem of the packing possession, ways of preserving and sourcing of sirovin and products in the galusi.