2020

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31824

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2020) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 17 листопада 2020 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулися 24 листопада 2020 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі. The collection includes materials of reports of participants of international scientific and practical conferences "Innovative technologies in bakery production", which took place on November 17, 2020 and "Achievements and prospects for the development of the confectionery industry", which took place on November 24, 2020 in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular by improving the quality of bakery and confectionery products, the problems of expanding the range, including the creation of new special purpose products. The collection is intended for specialists in the baking and confectionery industry, engineers, potential investors, high school teachers, students and graduate students of higher education institutions and anyone interested in current issues of the bakery and confectionery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі
    (2020) Національний університет харчових технологій
    У даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка проводиться Національним університетом харчових технологій, спільно з журналом «Мясной бизнес», Інститутом продовольчих ресурсів, HAAH України, TOB «AKKO Iнтepнeшнл» Проведення конференції направлене на обговорення питань розвитку ресурсів м'ясо переробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обміну думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясопереробної галузі, налагодження шляхів співпраці наукових установ з м'ясопереробними підприємствами. В програмі і матеріалах конференції представлено світовий та регіональний ринок м’ясної галузі, тенденції, інновації, перспективи його розвитку, аналіз нормативного регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса, актуальні технології та інновації м'ясопереробної галузі, використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі, інноваційні теxнoлoгiï перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі, складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі. auto_awesome Перекласти з такої мови: українська 1233 / 5000 Результати перекладу In this view, a program and theses of materials for additional events of the international scientific-practical conference “Innovative technologies and prospects for the development of meat-processing halls”, which are carried out by the National Business University of Ukraine AKKO International " The conference is aimed at discussing nutrition, development of resources in meat processing, in the introduction of innovative technologies at meat processing enterprises, in the exchange of ideas about trends in development and prospects of food processing In the program and materials of the conference, there is presented the new and regional market of meat products, trends, innovations, the prospects for its development, analysis of the regulatory regulation of the internal market, there is no current technology halls, innovations of technology, processing of pre-auxiliary, feed and technical sirovini galusi, warehouses of the stem of the packing possession, ways of preserving and sourcing of sirovin and products in the galusi.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
    (2020) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.