2020

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31824

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека
    (2020) Національний університет харчових технологій
    У матеріалах конференції наведено тези доповідей за актуальними напрямами розроблення, виробництва та споживання принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального та спеціального призначення. Коло наукових інтересів учасників конференції сформовано за такими напрямами: фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування, стан та перспективи розвитку технологій оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам, нетрадиційні джерела сировини у виробництві продукції нового покоління, інновації у виробництві та споживанні харчових продуктів, якість, безпека, ефективність оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, харчові звички та культура харчування. На основі теоретичних та експериментальних досліджень запропоновано науково обґрунтовані, технологічно доцільні та економічно вигідні способи вирішення прикладних завдань формування, створення та розвиток в Україні індустрії оздоровчих продуктів, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість та безпека. Матеріали конференції стануть в нагоді фахівцям різних галузей харчової промисловості, інженерно-технічним працівникам, потенційним інвесторам, студентам вищих навчальних закладів та всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування. The conference materials contain abstracts of reports on current areas of development, production and consumption of a fundamentally new generation of food products - health, prevention, treatment and special purpose products. The research interests of the conference participants are formed in the following areas: pharmaconutriciology in the paradigm of a new concept of nutrition, the state and prospects of development of technologies of health products and dietary supplements, natural enrichments as an alternative to synthetic food supplements, non-traditional sources of raw materials. food, quality, safety, effectiveness of health products and dietary supplements, eating habits and nutrition culture. On the basis of theoretical and experimental research, scientifically sound, technologically feasible and cost-effective ways to solve applied problems of formation, creation and development in Ukraine of the health products industry that meet the basic principles of nutrition of the XXI century - efficiency, quality and safety. The conference materials will be useful for professionals in various fields of food industry, engineers, potential investors, university students and anyone interested in healthy eating.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
    (2020) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.