2018

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27162

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 20
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК
    (2018) Національний університет харчових технологій
    У збірник увійшли тези доповідей учасників VІІ Всеукраїнської науково- практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the participants of the VІІ All-Ukrainian scientific- practical conference "Increasing the efficiency of enterprises food and processing industries of the agroindustrial complex ", in which the topical issues are considered functioning and development of business entities, problems are highlighted resource, innovation-investment, financial, managerial and foreign economic activity of enterprises. Designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economics specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to functioning of the enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека
    (2018) Національний університет харчових технологій
    У матеріалах конференції наведено тези доповідей за актуальними напрямами розроблення, виробництва та споживання принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального та спеціального призначення. Коло наукових інтересів учасників конференції сформовано за такими напрямами: фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування, стан та перспективи розвитку технологій оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам, нетрадиційні джерела сировини у виробництві продукції нового покоління, інновації у виробництві та споживанні харчових продуктів, якість, безпека, ефективність оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, харчові звички та культура харчування. На основі теоретичних та експериментальних досліджень запропоновано науково обґрунтовані, технологічно доцільні та економічно вигідні способи вирішення прикладних завдань формування, створення та розвиток в Україні індустрії оздоровчих продуктів, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість та безпека. Матеріали конференції стануть в нагоді фахівцям різних галузей харчової промисловості, інженерно-технічним працівникам, потенційним інвесторам, студентам вищих навчальних закладів та всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування. The materials of the conference give the theses of the reports for the actual directions of development, production and consumption of a fundamentally new generation of food products - products for health, prevention, medical and special purpose. Circle of scientific interests of participants The conference was organized in the following areas: Pharmacotyric triology at the paradigm of the new concept of nutrition, the state and prospects of technology development health products and dietary supplements, natural enrichers like an alternative to synthetic food additives, non-traditional sources of raw materials in the production of new generation products, innovations in manufacturing and food consumption, quality, safety, health improvement foods and dietary supplements, nutritional habits and nutrition culture. On the basis of theoretical and experimental researches it is suggested scientifically sound, technologically expedient and cost effective methods the decision of the applied tasks of formation, creation and development in Ukraine the industry of health products that meet the basic principles Nutrition of the XXI century - efficiency, quality and safety. Materials of the conference will be useful to specialists in various branches of food industry, engineering workers, potential investors, students of higher educational institutions and everyone who is interested in problems healthy eating.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції
    (2018) Національний університет харчових технологій
    У даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Проведення конференції направлене на розширене представлення наукових здобутків науковців та ознайомлення експертів харчової промисловості і промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси і гранти для фінансування за кошти державного бюджету та направлені на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців в світовому науковому просторі. This publication presents the program and abstracts of report materials International scientific and technical conference "Scientific problems of food technologies and industrial biotechnology in the context of Eurointegration " in accordance with the thematic areas of section № 24 "Scientific problems of food Technology and Industrial Biotechnology "Scientific Council of the Ministry of Education and science of Ukraine. Conducting the conference is aimed at an expanded presentation scientific achievements of scientists and familiarization of experts in the food industry industry and industrial biotechnology, raising the level of conducting expert examination of projects submitted for competitions and grants for financing for funds of the state budget and aimed at expanding the subject of scientific projects for the possibility of cooperation of scientists in the world scientific spacious
  • Ескіз
    Документ
    Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». Розглянуто проблеми застосування мембранних технологій в переробній та харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій в харчовій промисловості; розробка та застосування полімерних та керамічних мембран в харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій в підготовці питної води та в очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній та харчовій промисловості. Vydannya mistytʹ materialy Mizhnarodnoyi naukovo-praktychnoyi konferentsiyi «Membranni protsesy ta obladnannya v kharchovykh tekhnolohiyakh ta inzheneriyi». Roz·hlyanuto problemy zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v pererobniy ta kharchoviy promyslovosti: teoretychni zasady zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v kharchoviy promyslovosti; rozrobka ta zastosuvannya polimernykh ta keramichnykh membran v kharchoviy promyslovosti; suchasne obladnannya dlya realizatsiyi membrannykh protsesiv; zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v pidhotovtsi pytnoyi vody ta v ochyshchenni promyslovykh stichnykh vod. Rozrakhovano na naukovtsiv, doslidnykiv ta inzhenerno-tekhnichnykh pratsivnykiv, yaki zaymayutʹsya oznachenymy problemamy v pererobniy ta kharchoviy promyslovosti. Показати більше 702/5000 The publication contains materials of the International Scientific and Practical Conference "Membrane Processes and Equipment in Food Technology and Engineering". The problems of using membrane technologies in processing and processing are considered food industry: the theoretical basis for the use of membrane technologies in the food industry; development and application of polymeric and ceramic membranes in the food industry; modern equipment for implementation of membrane processes; application of membrane technologies in preparation of drinking water and purification of industrial waste water. Designed for scientists, researchers and engineers workers who deal with identified problems in processing and food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 11 вересня 2018 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2018 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі. The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" on September 11, 2018 and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2018 in Kyiv. Materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 11 вересня 2018 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2018 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі.The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" on September 11, 2018 and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2018 in Kyiv. Materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products. The collection is intended for experts in the baking and confectionery industry, engineering and technical workers, potential investors, high school lecturers, students and post-graduate students of higher educational institutions and all those who are interested in the actual problems of the bakery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологія: досвід, традиції та інновації
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (15 листопада 2018 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Матеріали публікуються в авторській редакції. Рекомендовано вченою радою Національного університету харчових технологій. Протокол №3 від 25 жовтня 2018 року. Proceedings of The ІІ International Scientific and Practical Internet- Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (November 15, 2018) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers. Materials are published in author’s edition. Recommended for publication by the Academic Council of the National University of Food Technologies. Minutes of meeting № 3 October 25, 2018.
  • Ескіз
    Документ
    Золотий каштан
    (2018) Національний університет харчових технологій
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами
    (2018) Національний університет харчових технологій
    У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів управління технологічними процесами та комплексами, ієрархічні системи управління та інформаційні системи управління у виробництві та освіті. Видання містить програму і матеріали Міжнародної науково-технічної конференції/ Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно-технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам вищих закладів освіти та всім, хто пов’язаний з харчовою промисловістю та автоматизацією.The materials of the conference are presented in the following areas: automation of processes of management of technological processes and complexes, hierarchical control systems and information management systems in production and education. The publication contains the program and materials of the International Scientific and Technical Conference. The materials of the conference will be useful for scientific and engineering workers, industrialists, potential investors, students of higher educational institutions and all those involved with the food industry and automation.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів, зокрема питання фінансового забезпечення економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості, організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей; питання розвитку фінансово-кредитних відносин в ринкових умовах, актуальні проблеми теорії та практики страхування, стан та перспективи розвитку банківської системи України. Одержані результати дадуть змогу більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку суб’єктів господарювання з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях. The modern problems of accounting and finance are considered, in particular, the financial support of economic and social development of enterprises of the food industry, organization of accounting and analytical, financial and investment activity taking into account their sectoral peculiarities; issues of development of financial and credit relations in market conditions, actual problems of theory and practice of insurance, state and prospects of development of the banking system of Ukraine. The obtained results will enable to more effectively develop and implement strategies for the development of business entities, taking into account domestic and international experience. Research and discussion results can be used in the learning process and in further research.