2018
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27162
Переглянути
Документ Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека(2018) Національний університет харчових технологійУ матеріалах конференції наведено тези доповідей за актуальними напрямами розроблення, виробництва та споживання принципово нового покоління харчових продуктів – продуктів оздоровчого, профілактичного, лікувального та спеціального призначення. Коло наукових інтересів учасників конференції сформовано за такими напрямами: фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування, стан та перспективи розвитку технологій оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам, нетрадиційні джерела сировини у виробництві продукції нового покоління, інновації у виробництві та споживанні харчових продуктів, якість, безпека, ефективність оздоровчих продуктів та дієтичних добавок, харчові звички та культура харчування. На основі теоретичних та експериментальних досліджень запропоновано науково обґрунтовані, технологічно доцільні та економічно вигідні способи вирішення прикладних завдань формування, створення та розвиток в Україні індустрії оздоровчих продуктів, які відповідають основним принципам харчування XXI століття – ефективність, якість та безпека. Матеріали конференції стануть в нагоді фахівцям різних галузей харчової промисловості, інженерно-технічним працівникам, потенційним інвесторам, студентам вищих навчальних закладів та всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування. The materials of the conference give the theses of the reports for the actual directions of development, production and consumption of a fundamentally new generation of food products - products for health, prevention, medical and special purpose. Circle of scientific interests of participants The conference was organized in the following areas: Pharmacotyric triology at the paradigm of the new concept of nutrition, the state and prospects of technology development health products and dietary supplements, natural enrichers like an alternative to synthetic food additives, non-traditional sources of raw materials in the production of new generation products, innovations in manufacturing and food consumption, quality, safety, health improvement foods and dietary supplements, nutritional habits and nutrition culture. On the basis of theoretical and experimental researches it is suggested scientifically sound, technologically expedient and cost effective methods the decision of the applied tasks of formation, creation and development in Ukraine the industry of health products that meet the basic principles Nutrition of the XXI century - efficiency, quality and safety. Materials of the conference will be useful to specialists in various branches of food industry, engineering workers, potential investors, students of higher educational institutions and everyone who is interested in problems healthy eating.