08.00.04 - Економіка та управляння підприємствами

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7370

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Управління плануванням діяльності підприємств харчової промисловості
    (2009) Тарасюк, Галина Миколаївна
    У дисертації вперше розроблено теоретико-методологічні основи та концептуальні положення управління плануванням діяльності підприємства. Розроблено та обґрунтовано концептуальну модель планування потенціалу підприємств харчової промисловості з врахуванням внеску кожної його складової. Запропоновано методичні підходи до управління виробничою програмою підприємства харчової промисловості та розроблено методику формування беззбиткового обсягу виробництва продукції в натуральному вираженні для багатономенклатурного виробництва з врахуванням особливостей діяльності підприємств харчової промисловості. Theoretical, methodological basis and conceptual standings of the management of the planning at the enterprises. The conceptual model of planning the potential of the enterprises of food industry accordingly to the causes of every component is developed and proved.
  • Ескіз
    Документ
    Управління ризиками підприємств за умов нестабільного зовнішнього середовища
    (2008) Лопатовський, Віктор Григорович
    У дисертаційній роботі розглянуто теоретичні аспекти та розроблено методичні рекомендації удосконалення процесу управління ризиками підприємств із виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Розглядаються питання удосконалення якісного та кількісного аналізу ризиків за умов нестабільного зовнішнього оточення. In the research work theoretical aspects are considered and methodological recommendations are developed on improvement of risk management of an enterprise in the baking industry.