05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7345

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технологіїї бубличних виробів підвищеної біологічної цінност
    (2005) Петришин, Наталія Зеновіївна
    Науково обґрунтована і експериментально підтверджена ефективність застосування при виробництві бубличних виробів соєвого борошна і препарату b - каротину мікробіологічного з метою надання їм оздоровчих властивостей. Визначено оптимальне дозування соєвого борошна і препарату b-каротину, що забезпечує високу якість виробів. Обґрунтовано удосконалену технологію бубличних виробів з соєвим борошномі препаратом b - каротину мікробіологічного.