Книги
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7568
Переглянути
Документ Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах(2016) Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Сухенко, Владислав Юрійович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВикладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. The theoretical bases, directions and innovative technologies of processing of secondary raw materials and wastes of food and processing industries of agroindustrial complex in energy carriers, feed, fertilizers, food additives, building materials and other consumer goods are created, which creates preconditions for full use of natural resources.