2024
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45760
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока(2024) Національний університет харчових технологійУданому виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока», яка проводиться Національним університетом харчових технологій в рамках проведення днів харчової промисловості Inprodmash & Upakovka та святкування 140-ї річниці Національного університету харчових технологій. Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції різних сфер ринку споживання. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей, в тому числі крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харчових виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей.