root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бобровська, Софія Михайлівна
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.HACCP
1
search.filters.subject.ДСТУ ISO 22000:2019
1
search.filters.subject.масло вершкове
1
search.filters.subject.система управління безпечністю
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бобровська, Софія Михайлівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва масла вершкового з м.ч.ж. 72,5 % для оператора ринку ПрАТ "Вімм-Білль-Данн Україна" відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019
(
2024
)
Бобровська, Софія Михайлівна
Показати більше