root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Корсун, Богдан Валерійович
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.консерви
1
search.filters.subject.м’ясна сировина
1
search.filters.subject.обладнання
1
search.filters.subject.стерилізація
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Корсун, Богдан Валерійович
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Організація виробництва консервів та проект консервного цеху у ТОВ «М’ясний двір «Полісся»
(
2020
)
Корсун, Богдан Валерійович
Показати більше