Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація логістичної діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кайнар, Катерина ВасилівнаДокумент Удосконалення організації допоміжного виробництва підприємства(2023) Федоров, Ростислав МиколайовичДокумент Економічне обґрунтування застосування аутсорсингу на підприємстві(2021) Расюк, Оксана ЮріївнаДокумент Аутсорсинг в готелі як сучасний метод управління персоналом(2020) Ситенька, Кароліна ІванівнаДокумент Впровадження сучасних технологій управління персоналом готельного підприємства (на матеріалах готелю «Експрес»)(2019) Лиса, Людмила Богданівна