Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління концептуального закладу ресторанного господарства(2024) Якименко, Альона СергіївнаДокумент Управління якістю крафтового пива в закладі ресторанного господарства(2024) Савченко, Ангеліна ІванівнаДокумент Підвищення якості послуг готельного підприємства(2023) Зал, Федір ГеоргійовичДокумент Стратегія управління персоналом суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності(2022) Гавриш, Юлія КостянтинівнаДокумент Впровадження системи управління талантами на підприємстві(2021) Делікатна, Анна ОлександрівнаДокумент Впровадження екологічного менеджменту на готельному підприємстві (на матеріалах ТОВ «Русь Інтернешнл» (Готель «Premier Hotel Rus»)(2019) Рибальченко, Анна Володимирівна