Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г(2023) Буртняк, Олександр ІгоровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам(2023) Березовський, Ілля ІгоровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для фруктової пастили(2022) Матвеєва, Анна ВікторівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій(2022) Гаврильченко, Дарина РусланівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для шоколадних цукерок(2021) Чала, Вікторія ОлександрівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення полімерної упаковки для яєчних продуктів(2021) Мельничук, Руслан АндрійовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для горіхів із сухофруктами(2020) Дерев’янко, Аліна Олександрівна