Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація лінії М6-ОРП для фасування харчових продуктів в полімерну термоформовану тару продуктивністю 50 уп/хв(2023) Сідько, Владислав МиколайовичДокумент Модернізація лінії з автоматичним 2-х рулонним запайщиком ТТ-15-АП, продуктивністю 400 уп/год.(2022) Смоляр, Роман РомановичДокумент Розробка машини для пакування льодяників у чотирьох шовний пакет продуктивністю 10 тис. шт./год.(2022) Мовчан, Олександр МиколайовичДокумент Розробка машини для пакування кондитерських виробів упаковку типу Flow- Pack продуктивністю120 шт/хв.(2022) Демчук, Владислав ВасильовичДокумент Модернізація машини для фасування в’язких продуктів в паковання типу «Стік» продуктивністю до 90 упак/хв(2021) Веснін, Андрій ЮрійовичДокумент Модернізація машини для групового пакування жерстяних банок ємністю 0,5 літра у термоусаджувальну полімерну плівку продуктивністю 350 упаковок за годину(2021) Пашкевич, Михайло ОлександровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для дрібно-штучних шоколадних цукерок(2020) Голуб, Євгенія АндріївнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для зернової кави(2020) Гапоненко, Владислав ЮрійовичДокумент Модернізація машини для скріплення транспортних пакетів ротаційним способом продуктивністю 120 пак./год.(2020) Сокур, Богдана ОлександрівнаДокумент Модернізація екструдера для виготовлення двошарової плівки продуктивністю 500 кг/год(2020) Сідина, Дмитро Олександрович