Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості управління персоналом в закладі ресторанного господарства в умовах війни(2024) Саєвська, Ірина РусланівнаДокумент Економіко-правові аспекти забезпечення ефективності бізнесу(2023) Шевченко, Юрій ВікторовичДокумент Діагностика та обґрунтування напрямків підвищення ефективності господарської діяльності підприємств(2023) Фатюк, Андрій ЮрійовичДокумент Формування ефективної системи логістики на підприємстві(2023) Медведєва, Вікторія ВолодимирівнаДокумент Розвиток комерційної діяльності підприємства(2023) Фоя, Марія ІгорівнаДокумент Діагностика та обгрунтування напрямків підвищення ефективності господарської діяльності підприємства(2022) Халіменко, Поліна ОлегівнаДокумент Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості(2022) Скок, Юлія ІгорівнаДокумент Зовнішньоекономічна діяльність підприємств харчової промисловості(2022) Вольбин, Ліліана ЮріївнаДокумент Напрями підвищення економічної ефективності підприємства(2021) Хильченко, Наталія ОлександрівнаДокумент Оцінка та шляхи зростання результативності діяльності підприємства(2021) Чаклей, Неля Тарасівна