Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Організація міжнародних гастрономічних турів(2023) Лесик, Анна ОлегівнаДокумент Формування інноваційного туристичного продукту гастрономічного туризму(2021) Альошина, Валерія ОлександрівнаДокумент Забезпечення ефективності транспортного обслуговування туристів(2021) Мінєнкова, Катерина ВолодимирівнаДокумент Особливості організації турів в Нідерланди(2020) Турчин, Анна ВячеславівнаДокумент Удосконалення процесу управління туристичним підприємством(2020) Ткаченко, Владислав ВалерійовичДокумент Управління інноваційною діяльністю на туристичному підприємстві(2020) Суховієнко, Євгеній ВолодимировичДокумент Особливості організації турів до США(2020) Наумова, Оксана ВолодимирівнаДокумент Особливості організації турів до Скандинавії(2020) Лукаш, Юлії ВасилівниДокумент Удосконалення організації турів до Індії(2020) Дрозд, Інна СергіївнаДокумент Особливості організації турів у Болгарію (на матеріалах ТОВ «Албена Тревел»)(2019) Вернигора, Олександра Олександрівна