2016
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22637
Переглянути
Документ Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика(2016) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості із дослідженням організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей. Це дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях. Modern problems of economic and social development of the food industry research organization of accounting and analytical, financial, investment, marketing activities, taking into account their peculiarities. This will allow more effectively to shape and implement the strategy of development of the industry taking into account domestic and international experience. Research results and discussion can be used in teaching and in further research.