2016

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22637

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції
    (2016) Національний університет харчових технологій
    Видання містить програму і матеріали п'ятої міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, пакувальних матеріалів і методів інтенсифікації технологічних процесів, підвищення ефективності діяльності підприємств в контексті євроінтеграції України. Розраховано на підготовлених дослідників і молодих учених, які займаються науковими інноваціями та практичним впровадженням наукових розробок у м’ясній, мололочній та олієжировий промисловості. The publication contains the program and materials at the international scientific conference. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy sectors in Ukraine and in the world and create new approaches to assessing the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional materials, latest technology and energy saving equipment, packaging materials and methods of intensification of technological processes, increase efficiency of enterprises in the context of European integration of Ukraine. Calculated trained researchers and young scientists who are engaged in scientific innovation and practical implementation of scientific development in the meat, and mololochniy oil and fat industry.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку цукрової промисловості України
    (2016) Національний університет харчових технологій
    Під час роботи конференції був проведений крутий стіл “Альтернативні види палива в цукробуряковому виробництві”, у якому взяли участь керівники цукрових компаній, відповідальні працівники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії аграрних наук України, керівники та спеціалісти Національної асоціації цукровиків України, Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості, Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ, наукові співробітники НУХТ, керівники та технічні керівники цукрових заводів, представники фірм, які працюють в цукровій галузі, а також працювала виставка продукції та послуг вітчизняних та закордонних фірм-учасників. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Для фахівців цукрової галузі. During the conference, cool table "Alternative fuels in the sugar industry" was held, in which the heads of sugar companies involved, senior officials of the Ministry of Agrarian Policy and Food of Ukraine, National Academy of Agrarian Sciences of Ukraine, heads and specialists of the National Association of Sugar Producers of Ukraine, Ukrainian Scientific research Institute of sugar industry, Institute of bioenergy crops and sugar beet of UAAS, researchers NUHT, managers and technical managers of sugar factories, the representatives of companies working in the sugar industry, as well as working the exhibition of products and services to domestic and foreign firms participating. Conference materials prepared by specialists NUHT, Institute of Postgraduate Education NUHT, UkrNIISP. NAAS Institute of Food Resources of Ukraine. For Professionals sugar industry.