Довідкові видання
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7543
Переглянути
Документ Економіка готельно-ресторанного бізнесу(2018) Басюк, Тетяна Петрівна; Керанчук, Тетяна ЛьвівнаРозглянуто економіко-правові засади фунціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. Викладено основи формування економічних ресурсів та управління ними в готелях та ресторанних закладах, описано методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльносі підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.