Навчальні посібники

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник
    (2018) Теличкун, Володимир Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Десик, Микола Григорович; Чепелюк, Олександр Миколайович
    В навчальному посібнику представлено сучасні форми організації технологічних комплексів харчових виробництв для переробки рослинної та тваринної сировини в харчові продукти. Розглядаються технологічні комплекси переробки зерна, виробництва хліба і макаронних виробів, кондитерських виробів, молока, м’яса, цукру, крохмалю і патоки, олійних, жирових, бродильних і харчоконцентрантних виробництв. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які готують фахівців зі спеціальності 133 «Галузеве машиннобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Навчальний посібник може буде цікавим для студентів та магістрантів інших спеціальностей, зокрема технологічних, а також інженерно-технічним працівникам підприємств харчової та переробної промисловості. The textbook presents modern forms of organization of technological complexes of food production for the processing of plant and animal raw materials into food products. The technological complexes of grain processing, production of bread and pasta, confectionery, milk, meat, sugar, starch and molasses, butter, fatty, fermentable and food concentrates are considered. The textbook is intended for students of higher educational institutions, which trains specialists in specialty 133 "Sectoral Machine Building" specialization "Equipment for processing and food industries." The manual may be of interest to students and graduates of other specialties, in particular technological, as well as engineering and technical staff of the food and processing industry.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємництво
    (Підприємництво : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Федоренко, М. П. Денисенко, М. М. Руженський, Ю. М. Маршавін, Т. В. Гаврилова — К. : МАУП, 2005. — 280 с., 2005) Федоренко, Валентин Григорович; Денисенко, Микола Павлович; Руженський, Микола Михайлович; Маршавін, Юрій Миколайович; Гаврилова, Тетяна Василівна
    У пропонованому посібнику розглядається сутність підприємництва, його основні організаційно-правові форми, організація підприємницької діяльності. Особлива увага приділяється питанням управління різними сторонами підприємницької діяльності. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також для фахівців усіх профілів, яких цікавлять питання підприємництва.The proposed manual is considered the essence of entrepreneurship, its main organizational and legal forms of business organization. Particular attention is paid to the management of various aspects of business. For students and academics, as well as for professionals of all profiles that interested in the business.