2012
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13187
Переглянути
Документ Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв(2012) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми застосування мембранних технологій у переробній і харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій у харчовій промисловості; розроблення і застосування полімерних і керамічних мембран у харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій у підготовці питної води та очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній і харчовій промисловості. The problems of application of membrane technology in food processing and food Industry: Theoretical basis of membrane technology in food production, the development and application of polymeric and ceramic membrane in food industry, modern equipment for the implementation of membrane processes , the use of membrane technology in the preparation of drinking water and industrial wastewater treatment . Intended for scientists, researchers, engineers and technicians who definite problems involved in processing and food industry.Документ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті(2012) Національний університет харчових технологійВидання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості. The publication contains the materials and 78 international scientific conference young scientists and students. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods , the use of new raw material , advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry. To young scientists and researchers who are engaged in designated problems in the food industry.