root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Кравчук, Валентина Вадимівна
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.борошно
1
search.filters.subject.горіх Чуфа
1
search.filters.subject.смикавець їстівний
1
search.filters.subject.січені напівфабрикати
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Кравчук, Валентина Вадимівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології напівфабрикатів з використанням борошна зі смикавця їстивного (горіха Чуфа)
(
2024
)
Кравчук, Валентина Вадимівна
Показати більше