root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Сичкова, Валерія Андріївна
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.здобне печиво
1
search.filters.subject.органічні харчові продукти
1
search.filters.subject.рослинна олія
1
search.filters.subject.рослинні порошки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Сичкова, Валерія Андріївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розробка рецептурної композиції органічного здобного печива, виготовленого з використанням рослинної олії та порошків з ягід та овочів з впровадженням його в проекті кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Миргород Полтавської області
(
2024
)
Сичкова, Валерія Андріївна
Показати більше