root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Солод, Анна Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.білково-жирова емульсія
1
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.курячий жир
1
search.filters.subject.показники якості
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Солод, Анна Олександрівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.білково-жирова емульсія
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
(
2021
)
Солод, Анна Олександрівна
Показати більше