root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Фіщук, Анастасія Вікторівна
Ключові слова
search.filters.subject.термін зберігання
1
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
1
search.filters.subject.знижена калорійність
1
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.полідекстроза
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Фіщук, Анастасія Вікторівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.термін зберігання
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату подовженого терміну зберігання та зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві з виробництва м’якої групи борошняних кондитерських виробів в місті Тернопіль
(
2021
)
Фіщук, Анастасія Вікторівна
Показати більше