Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології солодких страв аюрведичного спрямування(2024) Рибачук, Віталій АнатолійовичДокумент Розроблення технології отримання екстракту лаванди (Lavandula 17 angustifolia Mill) та його застосування у косметичних засобах(2024) Таволжан, Алла АнатоліївнаДокумент Розроблення технології косметичного крему на основі амарантової олії(2024) Бурданова, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення технології отримання лінійки косметичних засобів для догляду за обличчям з екстрактом календули(2024) Щербаченко, Юлія СтаніславівнаДокумент Розроблення рецептури косметичних кремів для рук зволожувальної та захисної дії(2021) Олійник, Тетяна РоманівнаДокумент Розроблення рецептур і виготовлення крему та лосьйону заспокійливої дії(2021) Ведь, Ангеліна ЮріївнаДокумент Розроблення рецептур лінійки антивікової косметики з β -глюканом(2021) Овакімян, Лаура АрменівнаДокумент Інноваційна технологія косметичного крему з використання фулерену(2021) Кулик, Анна ОлександрівнаДокумент Розроблення технології безлактозної продукції на рослинній основі з кокосового горіха для ресторану в м. Львів(2021) Яріш, Марія Степанівна