Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна СергіївнаДокумент Удосконалення процедури внутрішнього аудиту системи управління безпечністю на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод(2023) Ригас, Євгенія ОлегівнаДокумент Удосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015(2021) Кондратенко, Анжеліка ВадимівнаДокумент Удосконалення систем управління якістю виробництва яблучного соку ТМ «Біола» за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015(2021) Броніцький, Анатолій Григорійович