root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Коверсун, Інна Вікторівна
1
search.filters.author.Польовий, Валентин Русланович
Ключові слова
search.filters.subject.вершки
2
search.filters.subject.масло
1
search.filters.subject.ДСТУ ISO 22000:2019
1
search.filters.subject.жир
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.вершки
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019
(
2023
)
Коверсун, Інна Вікторівна
Показати більше
Документ
Удосконалення лінії виробництва вершкового масла з метою зниження енерговитрат
(
2022
)
Польовий, Валентин Русланович
Показати більше