Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Розвиток конкурентного потенціалу підприємства з метою зміцнення його конкурентної позиції на ринку(2019) Коток, Тетяна АнатоліївнаДокумент Стратегічне yправління конкyрентоспроможністю підприємтва(2020) Рубан, Надія ОлександрівнаДокумент Управління конкурентним потенціалом підприємства на засадах маркетингу(2020) Білогруд, Юлія ВасилівнаДокумент Система управління конкурентоспроможністю підприємства(2020) Радкевич, Олена Володимирівна