root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Ляпкало, Вікторія Сергіївна
1
search.filters.author.Махлай, Аліна Ігорівна
Ключові слова
search.filters.subject.показники безпечності
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.закуска на основі сиру зернистого з додаванням порошку моркви та паприки
1
search.filters.subject.критичні контрольні точки
1
search.filters.subject.небезпечні фактори
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.показники безпечності
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»
(
2021
)
Ляпкало, Вікторія Сергіївна
Показати більше
Документ
Розроблення інтегрованої системи менеджменту виробництва закуски на основі сиру зернистого з поліпшеним нутрієнтним складом
(
2021
)
Махлай, Аліна Ігорівна
Показати більше