root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Катющенко, Михайло Васильович
1
search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
Ключові слова
search.filters.subject.стандарт BRCGS FOOD
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
1
search.filters.subject.НАССР
1
search.filters.subject.натуральний сливовий порошок
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.стандарт BRCGS FOOD
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOOD
(
2024
)
Свинтак, Валерія Олегівна
Показати більше
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва пива«Hike Premium» на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог стандарту BRCGS FOOD
(
2024
)
Катющенко, Михайло Васильович
Показати більше