root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бітов, Максим Сергійович
1
search.filters.author.Дембицька, Дарія Миколаївна
1
search.filters.author.Потапчук, Іван Миколайович
Ключові слова
search.filters.subject.знезалізнення
2
search.filters.subject.кафедра технології цукру і підготовки води
1
search.filters.subject.Na-катіонування
1
search.filters.subject.алкогольні напої
1
search.filters.subject.вода
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.знезалізнення
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Удосконалення конструкції фільтрувальної установки з метою інтенсифікації процесу знезалізнення води для підприємств харчових виробництв
(
2024
)
Дембицька, Дарія Миколаївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології підготовки води у виробництві солоду для впровадження на Славутському солодовому заводі
(
2021
)
Потапчук, Іван Миколайович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології очищення води у виробництві алкогольних напоїв шляхом пом’якшення та знезалізнення для впровадження у відділенні водопідготовки потужністю 10м3/год.
(
2021
)
Бітов, Максим Сергійович
Показати більше