Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Інтелектуальна автоматизована система керування процесом виготовлення кисломолочного сиру(2024) Коноваленко, Максим ВасильовичДокумент Документ Дослідження і розроблення системи управління якістю на фармацевтичних підприємствах(2023) Новицький, Владислав ВіталійовичДокумент Розроблення документації за стандартом IFS Food для виробництва йогурту питного 2,5% з наповнювачем кавун(2021) Іпполітова, Ірина ІгорівнаДокумент Формування системи якості підприємства відповідно до міжнародних вимог з метою освоєння зовнішніх ринків(2021) Кохан, Богдан АндрійовичДокумент Формування системи якості підприємства відповідно до міжнародних вимог з метою освоєння зовнішніх ринків(2021) Захарченко, Артем Андрійович