Авторські свідоцтва
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7500
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Пшеничний хліб підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 141332)(2020) Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаТехнологічний результат полягає у створенні рецептури хліба з підвищеним вмістом білку, біологічно активних речовин, зокрема вітамінів, мінеральних сполук, харчових волокон, забезпеченні необхідних реологічних показників та смакових якостей хліба з оздоровчими властивостями і відповідно розширенні асортименту продуктів функціонального призначення.The technological result consists in creating a recipe for bread with an increased content of protein, biologically active substances, in particular vitamins, mineral compounds, dietary fibers, providing the necessary rheological indicators and taste qualities of bread with health-giving properties and, accordingly, expanding the assortment of functional products.