Курси та конспекти лекцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7502

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології. Конспект лекцій
    (2011) Грегірчак, Наталія Миколаївна; Антонюк, Марія Миколаївна
    У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: Вступ 1. Основні галузі застосування іммобілізованих ферментів, 2. Перспективи використання іммобілізованих клітин, 3. Методи іммобілізації ферментів, 4. Носії для іммобілізації ферментів. Вимоги до носіїв, 5. Активність іммобілізованих ферментів. Вплив іммобілізації на стабілізацію ферментів, 6. Кінетичні властивості іммобілізованих ферментів порівняно з розчинними ферментами, 7. Методи іммобілізації клітин мікроорганізмів, 8. Фізіологія іммобілізованих клітин порівняно з нативними, 9. Апаратурне оформлення процесів з іммобілізованими ферментами і клітинами, 10. Технологічні процеси з іммобілізованими клітинами; analysis, chromatography, electrochemical methods, hertzian waves, photometry, mass-spectroscopy, helipot, амперметрия, combination dispersion, radiation, NMR.
  • Ескіз
    Документ
    Санітарно-гігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій
    (2011) Грегірчак, Наталія Миколаївна
    У конспекті висвітлено питання організації санітарії і гігієни харчових продуктів, спираючись на правові акти України та Європейського співтовариства. Дана характеристика санітарно-показових мікроорганізмів, які визначають санітарно-гігієнічний стан харчових виробництв. Розглянуті особливості санітарно-гігієнічних вимог до сировини, виробничого процесу, готової продукції, допоміжних ланок у харчових виробництвах. In Synthetic abstract highlights the issue of sanitation and food hygiene, based on legal acts of Ukraine and the European Community. The characteristic sanitary indicative bacteria, which determine the hygienic status of food production. Features of sanitary requirements for raw materials, production process, finished goods, auxiliary links in the food industry.