Практикуми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7523

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Нові комп’ютерні технології
    (2014) Литовченко, Ігор Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна
    Викладені основні способи створення тривимірних моделей та складання їх у вузли та машини. Практикум містить вісім лабораторних робіт. The basic ways to create three-dimensional models and drawing them into units and machines. Practice contains eight laboratory work.
  • Ескіз
    Документ
    Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання
    (2013) Бабанов, Ігор Геннадійович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Для закріплення теоретичних знань у практикумі наведено роботи, що виконуються при вивченні дисципліни «Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання» студентами напряму 6.050503 ««Машинобудування» профільного спрямування «Обладнання переробних і харчових виробництв» (Обладнання м’ясо-молочних виробництв) денної та заочної форм навчання. To consolidate the theoretical knowledge in practical work are work performed in the study of the subject "Installation, repair and maintenance equipment "students in 6.050503" "Engineer" profile direction "equipment processing and food industries" (Equipment Meat and milk production) full-time and distance learning.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання галузі : практикум
    (2011) Чепелюк, Олександр Миколайович; Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Курс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.